Amsterdamse Verhuis Service

LogoColorTextRight.jpg

Gastenboek

Naam *
E-mail
Inhoud *
   
 

Wil Krebbers

Paul,Patrick en Nick, jullie waren geweldig bij deze complexe verhuizing van zowel werk als privé. Alles in één keer; overzichtelijk, flexibel en zonder stress voortvarend aangepakt.Vakwerk! Groet! Wil en Jeanne

02/10/18

Chu

Thank you so much for sharing this amazing websites. Check out my web-site; integratori per muscoli

09/09/18

Lucie

Geweldig! Snel, ongecompliceerd, profesioneel! Korte wegen, klantvriendelijk, gezellig , netjes, enz. We waren heel erg tevreden . Een echte aanrader. Heel erg bedankt en als nodig, altijd weer.

02/03/18

Ruud kriger

Paul en zijn zoon hebben vandaag de verhuizing geregeld van Amsterdam naar Ermelo. Vroeg begonnen met laden, op de helft dacht ik het past er nooit in!! Paul zei, komt goed jongen, en inderdaad alles zat er op het einde in!! Daarna richting ermelo voor het lossen in het appartement met een verhuislift. Het enthousiasme en het vakmanschap straalde van de mannen af. Alles netjes naar boven, ondanks de bui regen alles droog binnen. Een verhuizing is voor een ieder altijd een stressvolle hapening , maar met paul en zijn mannen kom je er wel. PAUL EN NICK BEDANKT!! En als ik ooit weer verhuis....... Ruud.

27/07/13

Sandra Barendrecht

Woorden schieten tekort! Geweldig! Al bij drie verhuizingen het enthousiasme en de deskundigheid van de AVS vmeegemaakt en met deze ploeg verhuis je voor je plezier. Mannen bedankt, en ook Linda die op de achtergrond alles fantastisch in banen leidt!

05/07/13

Anne

We hebben AVS nu voor de 2e keer ingehuurd, over beide keren zijn we heel erg tevreden. 1e keer was een keine klus, deze keer onze volledige verhuis van een maisonette woning op 2 hoog naar onze nieuwe woning. Vanaf het begin (afspraken met Linda) tot het einde (Paul en zijn ploeg) werd alles professioneel geregeld maar toch in een famiale sfeer zodat mijn verhuisstress helemaal verdween zodra de jongens aan het werk waren. Deze mensen geven nog die extra service die je (bijna) nergens meer vind. Dank aan het ganse team !

18/06/13

Pepijn

Via kennissen kwam ik bij de Amsterdamse Verhuis Service terecht, na kort overleg per mail met Linda (welke overigens onwijs snel reageert! Dank daarvoor) kond dit geweldige bedrijfje mij een gepaste offerte geven. Ik moest een kleine studenten inboedel verhuizen, Paul en Nick waren ruim op tijd en hebben topwerk afgeleverd. Binnen enkele uren was het oude huis leeg en het nieuwe huis vol, zeer professioneel en erg klantvriendelijke lui. Ze zijn altijd in voor een gezellige babbel en leggen heel duidelijk uit wat ze aan het doen zijn, wat ze gaan doen en wat je kan verwachten. Kortom top lui! Ik zou ze zeker aanraden aan alle familie, vrienden en kennissen. Dank heren en uiteraard dankjewel Linda!

05/02/13

jeanne

Toevallig maakte ik kennis met de Amsterdamse Verhuis Service terwijl ik een vriendin ging helpen bij de verhuizing. Terwijl het niet allemaal mee zat bleven Paul, zijn zoon en schoonzoon zeer relaxed. Een aantal weken later moesten een aantal machines intern verhuisd worden naar verschillende verdiepingen. Deze fantastische mannen tilden de loodzware machines in goed en rustig overleg naar hun plek. Heerlijk dat er nog zulke klantvriendelijke, serviceverlenende bedrijven bestaan. Als we ooit nog een keer verhuizen weten we waar wij ons moeten melden en zullen de familie zeker verder aanbevelen. Dank aan de mannen en aan Linda.

28/07/12

Olivia & Paul

Compliment voor jullie! Professioneel, klantgericht, communicatief sterk, ... en ook nog gezellig :) - kortom: we waren heel erg blij met jullie!!

01/06/12

Cora van Galen

Echte vakmannen voor een keurige prijs en bovendien mensen waar het prettig mee samen te werken is.

22/04/12

Donna

Dit bedijf heeft de verhuizing van mijn 78jarige oma geregeld en mijn oma was enorm tevreden. Professionele, gezellige en lieve verhuizers. De communicatie met dit bedrijf heeft erg goed gelopen, altijd snel een reactie als je een mailtje stuurt; top! Bedankt voor de leuke verhuizing en de goede service! Groetjes Donna (Kleinkind van de verhuisde oma)

31/07/11

Christel

Ik had een verhuizing waarbij veel logistieke problemen kwamen kijken. Het was voornamelijk ingewikkeld omdat de trap erg smal is (te smal voor het meeste meubilair) en de ramen niet aan de straatkant zitten (en er dus geen lift of verhuishaak mogelijk was). Ik was al bijna radeloos, maar gelukkig kon de Amsterdamse Verhuisservice deze problematiek makkelijk aan. Ze hebben alle logistieke problemen zeer creatief en vakkundig opgelost. En het is ze gelukt om alles toch op de juiste plek te krijgen. Al met al ben ik heel erg tevreden met de vakkundigheid en de vriendelijkheid van de mensen van de Amsterdanse Verhuisservice. Bedankt!

16/05/11

Ingrid Zoon

Wat een leuk bedrijf! Netjes, heel erg service gericht, gezellig mensen ... tja wat kan ik er nog meer over zeggen? Dat ze de hele verhuizing van A tot Z geweldig hebben uitgevoerd van mijn schoonmoeder. Mijn complimenten! Een hartelijke groet!

22/04/11

mevr.Broekhuizen

Wat een fijne ploeg, en goed werk geleverd, als ik weer ga verhuizen dan zeker weer met de Amsterdamse verhuisservice. Echt een verhuizing zonder zorgen, mede door jullie goede service. Nogmaals bedankt.

30/03/11

Melissa

Ik ben zeer tevreden over hoe de verhuizing is gegaan afgelopen dinsdag! En de man die de handymanservice uitvoerde is echt goed! Alles hangt tot op de millimeter recht! Bedankt!

18/11/10

Jeroen Knol

Dankzij jullie hulp is mijn verhuizing snel en voorspoedig gegaan. Bedankt mannen!!

01/06/10

 

Toon Num 
Zoeken
Klant ervaringen
"De handyman was echt een 'handy-man'. Binnen no-time waren alle klusjes gedaan"