Amsterdamse Verhuis Service

LogoColorTextRight.jpg

Tarieven

Bij ons kan je je verhuizing net zo duur maken als je zelf wilt. Wij bieden namelijk de mogelijkheid aan dat je zelf ook mee kunt helpen. Hoe meer hulp je hebt, hoe sneller je verhuizing klaar is. Je huurt bij ons een verhuizer/auto/verhuislift op uurtarief. Dit heeft het grote voordeel dat je gebruik maakt van onze verhuisbenodigdheden, zoals hondjes, dekens enz. De verhuizing wordt uitgevoerd onder onze professionele begeleiding.

Maar uiteraard kunnen wij ook de gehele verhuizing voor u uitvoeren. Ook dit kunnen we doen op uurtarief. Vaak spreken we een verhuizing op uurtarief af als mensen nog niet zeker weten wat er wel of niet mee gaat naar de nieuwe locatie. Of als er meerdere adressen aangedaan moeten worden.

We kunnen ook een vaste prijs voor u maken. We komen graag bij u langs voor een gratis vrijblijvende offerte. U kunt eventueel uw wensen aangeven m.b.t. de- en montage werkzaamheden, in- en uitpakken en onze extra handyman service, bijvoorbeeld voor het afhalen en ophangen van uw lampen, schilderijen en gordijnrails. Als u hiervoor kiest, weet u altijd van te voren waar u aan toe bent. Een vaste prijs is een vaste prijs. Wij kunnen vaak een leuke scherpe totaalprijs voor u maken.

Neem contact met ons op om te zien hoe wij u verder kunnen helpen.

 

 
Zoeken
Klant ervaringen
"De ervaring straalt er van af!"
Onze gegevens

Amsterdamse Verhuis Service


Johannes J. Glasweg 47
1035 SR Amsterdam
020-6337571 of 06-25081101